Wenderfalck är Norrmejeriers nya pr-byrå

I uppdraget ingår varumärkesbyggande pr, produkt-pr, webb samt strategi för närvaro i sociala medier. Vår närvaro Umeå bidrog till byråvalet.

– Det känns bra att kunna välja lokalproducerat säger Kristina Stiernspetz, kommunikationsansvarig på Norrmejerier. Wenderfalck är en av Sveriges bästa byråer och matchar våra behov av kompetens och resurser väl. Att de dessutom har kontor i Umeå ser vi som pricken över i:et.

Vi tycker själva att Norrmejerier är något av ett drömuppdrag med extremt stark profil på sin lokalmarknad kombinerat med starka riksvarumärken som Västerbottensost, JOKK, Verum och Gainomax

Wenderfalck har kontor i Umeå och Stockholm och har redan i dag flera tongivande uppdragsgivare inom livsmedelskategorin, t ex Findus och Unilever. Uppdraget för Norrmejerier är betydande för Wenderfalck som engagerar sex konsulter i olika delar av samarbetet.

Dagens Media: Norrmejerier överger Prime för Wenderfalck