Tre nyanställda till Wenderfalck

Wenderfalck har rekryterat tre nya konsulter. Petter Rudwall och Tove Beckman börjar som projektledare på Wenderfalck och Peter Simonsson kommer att förstärka byråns digitala erbjudande. Bakgrunden är fler och utökade uppdrag bland befintliga kunder samt ett antal nya uppdragsgivare.

Petter Rudwall har studerat marknadsföring vid universitet i Luleå, Berlin och Uppsala och har praktiserat på Wenderfalck under hösten 2011. Efter avslutad masteruppsats inom sociala medier börjar Petter arbeta på Wenderfalck som projektledare.

Peter Simonsson kommer närmast från Stormen kommunikation i Varberg, där han arbetade med uppdragsgivare som Göteborgs Stad och Trafikverket. På Wenderfalck kommer Peter att arbeta med grafisk formgivning och gränssnittsutveckling.

Tove Beckman har studerat strategisk kommunikation och PR på Berghs. Därefter har Tove bland annat arbetat på Whispr group i New York samt med digital marknadsföring på det svenska modeföretaget Swedish Hasbeens. Tove kommer att arbeta som projektledare på Wenderfalck.