Wenderfalck söker två projektledare

Wenderfalck växer vidare och vi söker nu ytterligare två stycken projektledare. Vi vill träffa dig som söker nya utmaningar och är intresserad av spännande kommunikationsuppdrag. Du har ett till två års erfarenhet från arbete på PR-byrå och är troligtvis utbildad inom medie- och kommunikation, ekonomi eller journalistik. Meriterande är om du arbetat med starka konsumentvarumärken. Som person är du driven, social, noggrann och tycker om att arbeta i projektteam. Några av våra kunder är E.ON, Fastighetsbyrån, Miele, Nokia, Skistar och Unilever. Läs mer om oss på wenderfalck.com.

För frågor om tjänsten, kontakta Dora Streiffert på 0739-24 23 30 eller dora@wenderfalck.com. Skicka din ansökan senast den 14 maj till rekrytering@wenderfalck.com med Projektledare i ämnesraden.

Vi ser fram emot att höra från dig!