Nya medarbetare

Vi stärker vårt erbjudande med fyra nya medarbetare.

Kristin, Didrik, Greta Anna
Kristin Wester, Didrik Persson, Greta Rönneskog och Anna Hoffman.

Kristin Wester har det senaste året varit ansvarig för corporate communication på Hill+Knowlton Strategies samt en del av ledningsgruppen. Kristin kommer hjälpa till att utveckla vårt corporate-erbjudande ännu mera och arbeta med en rad olika kunder.

Didrik Persson rekryteras direkt från Hyper Island där han läste Digital media, samtidigt som han drev startupen CANU. Didrik kommer arbeta som junior kreatör med idé- och kreativt arbete för flertalet av byråns kunder.

Greta Rönneskog har de senaste åren studerat Berghs Bachelor program i Perth, Australien, där hon läste reklam och grafisk design. Greta tar rollen som junior designer och kommer arbeta med en rad olika kunder.

Anna Hoffman kommer från Uppsala Universitet där hon läste marknadsföring och kommunikation. Hos oss kommer Anna arbeta som junior projektledare och stötta i det dagliga arbetet.

Välkomna!