Praktisera hos oss i vår!

Vi är alltid på jakt efter nya talanger. Just nu söker vi:

Kreatör

Som praktikant arbetar du nära Wenderfalcks kreatörsteam som består av designers, AD och kreatörer. Du drivs av att försöka hitta den där idén som bryter igenom och skapar rubriker. Du har koll på vad som är modern kommunikation och hänger med utvecklingen av samhället och tekniken. Dina uppgifter består av att stötta olika projekt med idé-kreation, förpacka idéer och visst designarbete.

Copywriter

Du arbetar med copy i alla former – interaktion, webb, sociala medier och mer “traditionellt” skrivande. Samtidigt tycker du det är roligt att arbeta med idéer och drivs av att skapa kommunikation som sticker ut och skapar känslor hos människor. Du kommer arbeta nära kreatörsteamet med copywriting och samtidigt vara involverad i idéprocessen.

Låter detta intressant? Hör av dig till Petter (petter@wenderfalck.com) med CV och några rader om dig själv och varför du vill praktisera hos oss!

Projektledare

Du får inblick i det dagliga arbetet som junior projektledare och ingår i projektgrupper – som delaktig i större projekt, men ges även möjlighet att driva mindre projekt. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med sociala/digitala medier, rapportering och enklare paketering i Keynote. Praktiken blir mest givande om du spenderar minst tre månader hos oss. 

Hör av dig till Kristin Wester (kristin@wenderfalck.com) med CV och några rader om dig själv och varför du vill praktisera hos oss!

 

Skicka din ansökan innan 15 November 2015.