Nya medarbetare

Wenderfalck växer – nu välkomnar vi Benjamin och Frida.

Benjamin Brodin och Frida Lind
Benjamin Brodin och Frida Lind

Frida Lind kommer närmast från Geelmuyden Kiese där hon arbetat med stora uppdragsgivare inom såväl privat som offentlig sektor. Hon har även varit delaktig i att utveckla byråns erbjudande inom Corporate Communication. Tidigare har Frida arbetat även som konsult på Prime samt har erfarenhet som copywriter och frilansskribent. På Wenderfalck kommer Frida att jobba som projektledare och rådgivare.

Benjamin Brodin kommer närmast från Rippler Communication och har en fil.kand i medie- och kommunikationsvetenskap från Umeå universitet. Benjamin kommer att jobba som junior projektledare på Wenderfalck där han även kommer att förstärka byråns content- och community management-erbjudande.