Wenderfalck utsedda till Årets Byrå

Äntligen! Vid en gala på Cirkus i Stockholm fick ett par lyckliga kollegor häromkvällen ta emot förstapriset i tävlingen Årets Byrå som anordnas av Regi.

Årets Byrå 2015

Sedan starten 2006 har vi vunnit en lång rad priser och som bäst placerat oss på tredje plats i Årets Byrå, men nu har vi äntligen nått en viktig milstolpe. Wenderfalck blev utsedda till Årets Byrå 2015 i kategorin PR-byråer (7–25 MSEK).

Tävlingen Årets Byrå skiljer sig från många andra tävlingar eftersom det är kunderna själva som får sätta betyg på hur väl deras byråer har levererat under året som gått och hur nöjda kunderna är med sina byråer. Att ha nöjda kunder är, och kommer alltid att vara, det viktigaste för oss som byrå.

Vi vill rikta ett stort tack till våra underbara kunder och kommer att jobba hårt för att hålla oss kvar på tronen även nästa år.