Kreatörer

Om Wenderfalck
Wenderfalck är en av Sveriges ledande kreativa kommunikationsbyråer. Sedan starten har Wenderfalck arbetat med förtjänad marknadskommunikation med målsättningen att kombinera kreativitet i världsklass, effektiv distribution och högsta kvalitet i genomförande för att skapa affärsnytta för våra kunder.

Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare kreativa stjärnor som kan hjälpa oss utveckla våra kunders kommunikation. Vi söker dig som, precis som vi, har ett förtjänat perspektiv på marknadsföring och ser att relevans och en förståelse för vår omvärld och målgruppens drivkrafter är det som måste ligga till grund för effektiv kommunikation.

Rollbeskrivning
Som kreatör på Wenderfalck arbetar du tillsammans med andra kreatörer och specialister inom analys och aktivering för att skapa framgångsrika kampanjer som utvecklar våra kunders affärer. Du är en hybridkreatör som kan röra dig mellan olika discipliner, kanske arbetar du idag som copy eller AD, på PR-byrå eller digitalbyrå, eller något helt annat. Det spelar egentligen ingen roll. Det viktiga är att du har ett förtjänat perspektiv på marknadsföring och förstår hur man engagerar människor utifrån deras förutsättningar, drivkrafter och intressen. Tillsammans med oss kommer du att arbeta med att ta fram kreativa koncept och kampanjer som på riktigt berör människor och skapar effekt för våra kunder.

Din profil och kvalifikationer

 • 3 – 6 års erfarenhet av arbete som kreatör på byrå (beroende på roll).

 • Stor erfarenhet av att ha arbetat med idé och kreation utifrån ett förtjänat perspektiv.

 • Stor kunskap om digital marknadsföring och sociala medier.

 • Erfarenhet av alla delar av processen, från kreativ strategi och koncept till produktion och genomförande.

 • Verbalt stark och van vid att presentera för kund.

 • En vilja att vara med och skapa innovativa lösningar och högsta kvalitet i våra leveranser.

Vad vi erbjuder

 • En utmanande och spännande roll med mycket ansvar.

 • En stimulerande miljö med kollegor som, precis som du, vill bli bäst på det de gör.

 • Möjlighet att vara med och påverka såväl den dagliga verksamheten som den långsiktiga utvecklingen för byrån.

 • Konkurrenskraftig lön och tjänstepension.

 • Stockholms bästa utsikt från vårt kontor högst upp i Skrapan på Södermalm.

Vi är övertygade om att en mångfald av bakgrunder, erfarenheter och kompetenser gör oss till en bättre byrå och uppmuntrar därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Ansökan
Hör av dig till Fredrik Jerresand på 0733-676680 om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Om du känner att du är den vi söker, vänligen skicka din ansökan till work@wenderfalck.com. Märk din ansökan med ”Kreatör”. Intervjuer sker löpande.