Culture & Office Manager till Wenderfalck

Vi söker nu efter en engagerad ny kollega till kontoret i Stockholm för en nyckelroll i vår strävan att skapa en ännu mer inspirerande arbetsmiljö och företagskultur. Som en del av vårt nya arbetssätt med en del strukturerat distansarbete kommer kontoret att ha en central funktion som mötesplats för alla våra härliga medarbetare.

Rollen Culture & Office Manager är nyinstiftad och handlar mycket om att utveckla och ansvara för den fysiska arbetsmiljön på vårt stockholmskontor som ligger beläget högst upp i Skrapan på Södermalm. Förutom att kontoret såklart ska vara funktionellt blir ditt mål att skapa en så härlig och energirik plats som möjligt för både kollegor, kunder och andra besökare – i vår strävan efter att ha Sveriges nöjdaste och mest motiverade medarbetare. Utöver detta kommer du även att arbeta i projekt för att stödja övriga kollegor. Det kan vara att assistera vår produktionsledare vid produktionstoppar, eller assistera i övriga projektteam när det behövs extra hjälp. Kort sagt finnas där som en extra hand för att underlätta att det löpande arbetet flyter på.

För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, självgående och initiativrik samt tycka om att hjälpa andra. Ingen dag kommer vara den andra lik och du kommer att ha stor frihet att forma rollen efter egna initiativ. Vi tror att du har en bakgrund från annat serviceinriktat yrke och att du som person är en prestigelös, driven och positiv problemlösare. Har du erfarenhet av att ha arbetat på byrå eller i en liknande kommunikationsmiljö med redaktionell prägel är det meriterande. Likaså om du är intresserad av eller har erfarenhet av att jobba med inredning.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Löpande genomföra stämningshöjande sociala aktiviteter på kontoret.
 • Ansvara för att lokalerna är trevliga, inspirerande, funktionella och välkomnande.
 • Arrangera företagsresor, event och konferenser.
 • Projektleda interna aktiviteter och projekt.
 • Ansvara för inköp till kontoret samt löpande sköta kontakter med leverantörer och hyresvärd.
 • Vara administrativt stöd till ledningen.
 • Löpande hjälpa till i produktionen där det finns behov.

Vad vi erbjuder

 • En stimulerande miljö med kollegor som, precis som du, vill bli bäst på det de gör.
 • Konkurrenskraftig lön och tjänstepension.
 • Möjlighet att vara med och påverka såväl den dagliga verksamheten som den långsiktiga utvecklingen för byrån. Vi är en relativt platt organisation och prioriterar kollektivet högt.
 • Stockholms bästa utsikt från vårt kontor högst upp i Skrapan på Södermalm.

Om oss

Wenderfalck gör prisvinnande kommunikation för Sveriges ledande varumärken. Sedan starten har vi arbetat med kreativ marknadskommunikation på mottagarens villkor, med målsättningen att kombinera kreativitet i världsklass med effektiv distribution och högsta kvalitet i genomförande för att skapa affärsnytta för våra kunder. Alltid utifrån ett förtjänat perspektiv.

Vårt arbete med att skapa en hållbar och inkluderande arbetsmiljö har resulterat i att vi tidigare i år blev nominerade till utmärkelsen  ”Årets byrå – Bästa arbetsgivare” av fackförbundet DIK, i samarbete med undersökningsföretaget Regi.

Vi är övertygade om att en mångfald av bakgrunder, erfarenheter och kompetenser gör oss till en bättre byrå och uppmuntrar därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Ansökan

Hör av dig till vår byråchef Maria Strandlund (maria.strandlund@wenderfalck.com) om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Om du känner att du är den vi söker, vänligen skicka din ansökan till work@wenderfalck.com. Märk din ansökan med ”Culture & Office Manager”. Sista ansökningsdag är 23 juni, men intervjuer sker löpande och vi ser gärna att tjänsten tillsätts snarast möjligt.