Wenderfalck söker junior PR-konsult

Efter flera pitchvinster behöver vi nu förstärkning i form av en junior PR-konsult som vill hjälpa till att ta vårt starka och framgångsrika erbjudande inom idédriven, förtjänad kommunikation vidare.

Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller har viss erfarenhet av att arbeta som pr-konsult på annan byrå.

Rollbeskrivning

Som junior PR-konsult på Wenderfalck arbetar du nära projektledare och specialister för att skapa framgångsrika projekt och kampanjer. I det dagliga arbetet kommer du exempelvis att jobba med projektledning, produktion, medierelationer samt research och analys.

 Du är strukturerad, snabbfotad och ansvarstagande samt har en god förmåga att vara proaktiv i arbetet. Du ansvarar för produktion och genomförande med stöd av kollegor och är självgående i det dagliga arbetet med en projektledare som bollplank.

 Som person är du engagerad och trivs i sociala situationer. Vi är övertygade om att du har ett stort intresse för populärkultur och digitala trender.

Profil och kvalifikationer

  • Nyexaminerad eller 1-2 års arbetserfarenhet, troligen på byrå.
  • Relevant utbildning inom kommunikation, marknadsföring, ekonomi eller motsvarande.
  • Förståelse för och en tro på förtjänad kommunikation.
  • Verbalt stark – såväl på svenska som engelska.
  • Som person är du driven, prestigelös och har ett starkt självledarskap. Som konsult på Wenderfalck behöver du vara ansvarstagande och engagerad i din egen planering, även om vi alltid jobbar i team.

Vad vi erbjuder

  • En utmanande och spännande roll där du har möjlighet att växa.
  • En stimulerande miljö med kollegor som, precis som du, vill bli bäst på det de gör.
  • Konkurrenskraftig lön och tjänstepension.
  • Möjlighet att vara med och påverka såväl den dagliga verksamheten som den långsiktiga utvecklingen för byrån. Vi är en relativt platt organisation och prioriterar kollektivet högt.
  • Stockholms bästa utsikt från vårt kontor högst upp i Skrapan på Södermalm med viss möjlighet till distansarbete.

 

Wenderfalck är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer. Sedan starten har vi arbetat med kreativ marknadskommunikation på mottagarens villkor, med målsättningen att kombinera kreativitet i världsklass med effektiv distribution och högsta kvalitet i genomförande för att skapa affärsnytta för våra kunder. Alltid utifrån ett förtjänat perspektiv.

Vi är övertygade om att en mångfald av bakgrunder, erfarenheter och kompetenser gör oss till en bättre byrå och uppmuntrar därför sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Ansökan

Hör av dig till vår byråchef Maria Strandlund () om du har några frågor eller funderingar kring rollen. Om du känner att du är den vi söker, vänligen skicka din ansökan till . Märk din ansökan med ”Junior PR-konsult”. Sista ansökningsdag är 1 februari, men intervjuer sker löpande och vi ser gärna att tjänsten tillsätts snarast möjligt.